Hőség és ételmérgezés kéz a kézben járnak
A kánikulában megnő az élelmiszerek fertőzésének, az ételmérgezésnek az esélye. A nagy meleg, a magas hőmérséklet nem kedvez a készételeknek, sem pedig a hozzávalóknak. Az ételmérgezés tünetei cseppet sem kellemesek, ugyanis hasfájás, hányinger, láz, hányás kíséri a rosszullétet. Az is megeshet, hogy életveszélyes állapotba kerül a beteg, egészségi állapottól, életkortól függően. Senki nem szeretné, ha a vendégei ilyen állapotba kerülnének, miután ettek a felszolgált ételekből.
A melegben a baktériumok jóval aktívabbak, akár tíz perc alatt is romlásnak indulhat egy étel, főleg a tejtermékek, a húsok és a gombafélék is. A baktériumok rekordsebességgel szaporodnak és teszik tönkre a drága ételeket, amiket azután már csak a kukába lehet kidobni. A tárolás módja, az ételben jelenlévő mikroorganizmusok mennyisége, az étel állapota is befolyásolja, mikor következik be a romlás.
Friss, finom, egészséges ételek
A nyári rendezvény nem indulhat el egy megbízható és megfelelő kapacitással bíró hűtőkocsi nélkül. Az autót a helyszínre szállítjuk, használatra kész állapotban adjuk át üresen, a megrendelőnek már csak fel kell töltenie.
A szalmonella, a gyomorrontás, a rosszullét még véletlenül se szerepeljen a menüben! A hűtőautók hideg gyomrában minden étel biztonságban várja, hogy szervírozzák a vendégeknek.
A hűtőautó bérlést ajánljuk cégeknek, elsősorban olyan eseményeken, ahol catering is jelen van és a teljesen felszerelt konyha nem megoldható. A rendezvény sikerét ne befolyásolja egy rosszul szervezett catering szolgáltatás. A kitelepülés a hűtőkocsinak köszönhetően ugyanolyan magas színvonalon tud megvalósulni, mintha beltéren lenne a rendezvény. Az árainkról és a szolgáltatásainkról is tudunk bővebb felvilágosítással szolgálni az érdeklődőknek, ha kapcsolatba lépnek velünk az elérhetőségeink egyikén.