Ne veszélyeztesd a vendégek egészségét!
A nyár tele van rendezvényekkel, amiken finom ételeket és frissítő italokat is felszolgálnak. Ebben az évszakban drámain megnő az ételmérgezésekkel kapcsolatos incidensek száma, ami a magas hőmérséklettel kapcsolható össze.
Az italokat langyosan felszolgálni csupán egy óriási hiba, ami a vendégek arcára csalódottságot csal, de a romlott étel már komoly dolog. Az elkészített ételek, alapanyagok nagyon rövid idő leforgása alatt alkalmatlanná válhatnak az elfogyasztásra, ha meggondolatlanul kint hagyják őket a nyári hőmérsékleten.
A melegben a kórokozók gyorsabban szaporodnak, könnyebben ételmérgezést kaphat a teljes vendégsereg. Húsok, tojás, zöldség, tejtermék sincsen biztonságban a napon, de árnyékban sem. Gyakran a tejszínes, gombás ételek, tészták okoznak gondot a nyári szezonban. A megoldás a megfelelő kapacitású hűtő használata.
Átgondolt vendéglátás megfizethető árban
A hűtőkocsi bérelhető változata ott is biztosítja az egészségügyi rizikó nélküli vendéglátást, ahol egyébként erre nem lenne lehetőség. A szállítható hűtőkamrákat minimum bérlési idővel, legalább három napra adjuk ki az ügyfeleknek.
A rendezvények többsége hétvégén zajlik, erre is fel vagyunk készülve, de ajánlott előre tervezni, nehogy lecsússzon az ügyfél a szabad időpontjainkról. Az ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami a hűtőkocsi szállítását is magába foglalja.
Átadásra készen visszük helyszínre a kocsit, majd a rendezvény végén elszállítjuk. A távolság nem akadály, az egész ország területén tudunk hűtőkocsit szállítani, az aktuális kilométer díjak ellenében.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, keress minket bizalommal és tájékozódj a feltételekről, valamint az aktuális hűtőkocsi bérlés árakról! Érdemes időben foglalni dátumot, különben nem tudjuk biztosítani a szabad hűtőkamrát.