Mire lehet számítani akkor, ha elmarad a hűtés?
A szobahőmérsékleten hagyott húsokban, tojásokban, tejtermékekben nagyon intenzíven, gyorsan elkezdenek szaporodni azok a baktériumok, amik hosszabb ideig is kellemetlen tüneteket eredményezhetnek, amennyiben az ételek elfogyasztásra kerülnek.
Akár már egy délelőtt alatt kifejlődhetnek nagy mennyiségben az olyan baktériumok, mint a salmonella, E.coli, vagy a listeria.
Akiknek a szervezete különösen érzékeny ezekre, náluk pillanatok alatt megtörténhet a baj akkor, ha az élelmiszerek bekerülnek az emésztőrendszerbe.
Az étel elfogyasztása után már 6 órával később jelentkezhet hányás, hasmenés, amelyek például egy rendezvényen kifejezetten nagy kellemetlenségeket tudnak okozni az érintett vendégek számára.
Hűtés, minden körülmény között!
Éppen ezért fontos, hogy a hűtendő élelmiszerek azonnal a hűtőkamrába kerüljenek. A hűtőkocsi bérlés szolgáltatásunk ezért kedvező, ugyanis így a hőmérsékletre érzékeny fogások rövid időn belül bekerülhetnek a megfelelő környezetbe.
Ezzel a lehetőséggel bármilyen körülmények között hűteni tudják a szervezők az ételeket, így nem tehetik kockára a vendégek egészségét sem.
A hűtőkocsi bérlés ára minden szempontból megtérül, válaszd Te is ezt a kedvező megoldást, amellyel növelheted az esemény színvonalát! Az általunk kínált berendezés maximálisan megbízható, ami kulturált környezetet is biztosít az ételek tárolásához.
Ha szeretnéd igénybe venni a hűtőkocsi bérlést rendezvényedre, fordulj hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.